Ostali sportovi

Direktno.rs

19. 08. 2022. 08:30 0

Ivanin suprug: Zna li vaša žena da leti? (FOTO)

Naša najbolja atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju u skoku udalj na Evropskom prvenstvu u Minhenu, a tim povodom oglasio se i njen suprug Marko Vuleta.

- Zna li vaša žena da leti? - napisao je Marko Vuleta i dodao da je dovoljan jedan skok.

Podsećanja radi, maestralnim skokom još u prvoj seriji (7,06) ostvarila je Ivana Vuleta najbolji rezultat sezone i zakoračila je ka zlatnom odličju, pa do kraja finala niko nije uspeo da je nadmaši.

Posle finala i osvojene zlatne medalje je zaplakala, setivši se da je pre četiri godine baš u Nemačkoj doživela povredu.

- Čekala sam ovo četiri godine. U međuvremenu je Mihambo postala i svetska prvakinja i olimpijska pobednica, od njene prve medalje 2016. godine stalno smo tu u svakom mogućem pogledu. Atmosfera je bila fantastična, gledala sam u publiku, nisam mogla da se načudim i nagledam kako to izgleda pred punim stadionom. Želela sam da to iskoristim - ispričala je naša šampionka posle finala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati