Ostali sportovi

Direktno.rs

25. 01. 2022. 13:24 0

Jovović novi trener vaterpolista Novog Beograda

Neočekivana ostavka šefa stručnog štaba Vlade Vujasinovića naterala je čelnike VK Novi Beograd da ekspresno iz svojih redova nađu rešenje za mesto trenera. Prenosimo saopštenje kluba u celosti:

- Vaterpolo klub Novi Beograd doneo je odluku da, umesto Vladimira Vujasinovića, za prvog trenera svog seniorskog tima postavi Dejana Jovovića, koji je poslednjih nekoliko meseci bio trener mlađih selekcija našeg kluba. Dejan Jovović je u svojoj bogatoj trenerskoj karijeri vodio Partizan sa kojim je osvojio Len Trofej. Takođe, vodio je Crvenu Zvezdu, Radnički, turski Galatasaraj, grčki Vuljagmeni i mnoge druge evropske klubove.

Bio je i selektor naše omladinske selekcije koja je bila dva puta prvak Evrope, a takođe je bio drugi trener našeg seniorskog nacionalnog tima, kada smo u Beogradu 2006. godine postali prvaci Evrope.

Ponikao je u Partizanu i trenerskim poslom se bavi više od tri decenije.

Pred vaterpolistima Novog Beograda i trenerom Jovovićem su ozbijne utakmice I napori. Već u sredu u okviru LEN Evrolige gostuje španska Barseloneta! Ciljevi Novog Beograda ostaju nepromenjeni - napadaju se preostala tri trofeja prvenstvo, Jadranska liga i Evroliga čiji je domaćin ove godine Novi Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati