Ostali sportovi

Direktno.rs

13. 08. 2021. 19:02 1

Hteo da ukrade auto MMA borcu, pa zažalio (VIDEO)

Američki MMA borac Džordan Vilijams lako se obračunao sa kradljivcem automobila.

Vilijams je objavio snimak sa benzinske pumpe na kojoj se vidi kako lopov pokušava da mu ukrade automobil. Kada je kradljivac krenuo u rikverc, MMA borac je izašao, izvukao ga iz auta i zadao mu nekoliko udaraca.

- Neko je pokušao da mi ukrade automobil. Ako se pitate zašto je moj automobil bio upaljen, radi se o istom razlogu zbog kog lopov nije mogao da ga odveze dalje. Imam "push to start" sistem i moj automobil neće krenuti ako ključevi nisu metar i po udaljeni od automobila, a ja ih uvek imam kod sebe. Nepotrebno je govoriti da sam naučio lekciju, a nadam se da je i on (lopov) - poručio je Vilijams, a zatim i dodao:

- Voleo bih da sam ga srušio nakon odrađenog posla u klinču, te da sam završio posao "GNP-om", međutim zadovoljiću se činjenicom kako sam zadržao svoj automobil. Takođe, znam da ste primetili dobar stil moje pojasne torbice. Ovo bi mogla biti dobra reklama za njih - napisao je Vilijams u objavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati