Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

17. 07. 2021. 08:18 1

Koronavirus već ušao u Olimpijsko selo

Jedna osoba je pozitivno testirana na kovid-19 u olimpijskom selu u Tokiju, saopštili su organizatori Olimpijade i izrazili zabrinutost zbog epidemiološke situacije nedelju dana uoči početka 32. Letnjih Olimpijskih igara.

Izvršni direktor Olimpijskh igara u Tokiju Toširo Muto potvrdio je da je jedan olimpijski zvaničnik iz inostranstva bio pozitivan na korona-test, ali nije želeo da otkriva nacionalnost te osobe.

Olimpijske igre u Tokiju su odložene na godinu dana zbog pandemije korona virusa i biće održane skoro bez gledalaca u sportskim arenama i pod strogim karantinskim pravilima.

Sportisti tek pristižu u Japan na Olimpijske igre koje će trajati od 23. jula do 8. avgusta, ali javnost u Japanu ne gleda sa odobravanjem na Olimpijadu zbog ponovnog porasta broja novih infekcija korona virusom i zabrinutosti da bi priliv stranih posetilaca mogao da doprinese da se igre u Tokiju pretvore u rizik koji može dodatno da optereti medicinski sistem Japana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati