Ostali sportovi

Direktno.rs

18. 04. 2021. 22:56 0

Radnički prvi, Novi Beograd bolji od Partizana, Stari grad u baražu

Vaterpolisti Radničkog će zauzeti prvo mesto na kraju ligaškog dela Superlige Srbije. Kragujevčani su u 17. kolu pobedili Nais rezultatom 11:4 i tako su stekli nedostižnih pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Novi Beograd, koji je posle velike borbe na Banjici pobedio Partizan sa 8:7.

Crvena zvezda je zadržala treće mesto trijumfom protiv Vojvodine sa 12:8, još pre tri dana je Šabac bio bolji od Zemuna 15:8, dok je u utakmici sezone Stari Grad savladao posle preokreta Banjicu 10:8 i tako izborio baraž za opstanak u takmičenju, dok će se crno-beli preseliti u niži rang, odnosno Prvu A ligu.

Kolo pre kraja ligaškog dela Super lige Radnički ima 48 bodova, Novi Beograd 43, Crvena zvezda 38, Radnički 37, Vojvodina 27, Partizan 24, Zemun 16, Nais 11, Stari Grad pet, a Banjica jedan bod.

Narednog vikenda sastaju se Novi Beograd – Šabac, Zemun – Radnički, Nais – Vojvodina, Crvena zvezda – Stari Grad i Banjica – Partizan.

Za sada je sigurno da će u četvrtfinalu plej-ofa igrati Radnički i Nais, odnosno Novi Beograd i Zemun, dok će naredne nedelje biti poznata još dva četvrtfinalna para, ali je izvesno da će Zvezda kao treća igrati sa Partizanom, dok će Šabac verovatno biti protivnik Vojvodine, koja mora da ostane neporažena protiv Naisa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati