Ostali sportovi

Milan Zarić

28. 03. 2021. 20:14 1

ZA ISTORIJU Radnički novi regionalni šampion!

Vaterpolisti kragujevačkog Radničkog napravili su istorijski uspeh, pošto su u finalu Regionalne lige savladali favorizovani Jug sa 14:12 i prvi put su postali šampioni na Jadranu!

Kako su samo odigrali Kragujevčani u finalu sa Dubrovčanima! Junački! Nisu odustajali nijednog trenutka, hrabro su se uhvatili u koštac sa Jugom i na kraju su uspeli da potope velikog protivnika.

Tako su posle skalpa protiv Mladosti, uzeli skalp još jednom hrvatskom klubu i doneo je prvi trofej regionalnog šampiona u Srbiju, budući da pre Radničkog nijedna naša ekipa nije uspela da dođe ni do finala, a kamoli da osvoji titulu!

Radnički se nijednog trenutka nije predavao, igrao je sjajno u napadu, pa je gotovo konstantno bio u prednosti. Imali su Kragujevčani u finišu treće četvrtine i dva gola prednosti (11:9), kada je izgledalo da je Jug i definitivno potopljen, međutim Hrvati se nisu dali, pa su vratili egal.

Ipak, nije to demoralisalo Radnički, koji je, kada se meč lomio, zaigrao vrhunski, nije dozvolio preokret, pa je u finišu otišao na 14:12, i to na minut i po pre kraja.

Pokušao je Jug da se vrati, ali je Dobožanov spustio rampu u finišu i slavlje među Kragujevčanima je moglo da počne. Zasluženo!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati