Ostali sportovi

Direktno.rs

25. 03. 2021. 22:20 0

Vasilovski: "Vajld kard" Evrolige kamen temeljac za klub

Nenad Vasilovski, trener Novobeogradskih Vukova, ujedno i šef mlađih kategorija VK Novi Beograd, u intervjuu za Direktno je rekapitulirao dosadašnji tok sezone, ciljeve u narednom periodu, ali je istakao i zadovoljstvo što će Beograd u naredne tri godine biti domaćin završnog turnira Evrolige, dok će Novi Beograd dobiti "vajld kard" za najjače vaterpolo takmičenje.

Kako ste zadovoljni dosadašnjim tokom sezone?

- Moram da kažem da je ova ekipa Vukova razvojna ekipa Novog Beograda, samim tim cilj rada je razvijanje mladih igrača i selekcija istih za prvi tim NBG. Na osnovu cilja mogu da budem zadovoljan jer se jedna grupa igrača izdvojila na koju treba obratiti pažnju u narednom periodu. Što se tiče rezultata, ne mogu biti zadovoljan jer smo imali puno oscilacija u prethodnom delu sezone, gde smo neke utakmice odigrali jako loše - rekao je Vasilovski za Direktno.rs.

Šta očekujete do kraja sezone?

- Do kraja sezone ostalo je još pet kola, tako da očekujem da odigramo kvalitetno kao na početku drugog dela, pa ćemo da vidimo rezultat na kraju.

Kakvi su Vam planovi u radu sa mlađim kategorijama i trenerima?

- Glavni cilj u radu mlađih selekcija je selekcija igrača i trenera. U četvorogodišnjem planu rada za cilj je postavljeno omasovljenje vaterpolo škole i da na kraju plana budemo pobednici u svim mlađim selekcijama. To jest, cilj je prepoznatljiv je način rada, ponašanja i igre svih selekcija vaterpolo škole Novog Beograda i definitivno iskristalisanje stručnog kadra u školi vaterpolo Novog Beograda.

Kako komentarišete "vajld kartu" Novog Beograda za Evroligu u sezonama 2021/22 i 2022/23, koliko će to uticati na sam klub i razvoj škole i mladih igraca?

- Fenomenalna odluka Lena i priznanje srpskom vaterpolu. Očekujem velike beneficije za razvoj kluba, igrača, trenera, i to se tačno uklapa sa našim četvorogodišnjim planom razvoja škole i celog kluba uopšte. Ja bih još rekao da je to kamen temeljac za naš klub i srpski vaterpolo uopšte - zaključio je Nenad Vasilovski.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati