Ostali sportovi

[ Izvor: Beta ]

27. 11. 2020. 15:20 2

Šoštar novi sportski direktor Novog Beograda

Proslavljeni vaterpolo golman Aleksandar Šoštar novi je sportski direktor VK Novi Beograd.

Kako je rekao na današnjem predstavljanju, Šoštar je u klub došao na poziv predsednika gradske opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića. On je ocenio da je taj klub sredina koja ima dobru perspektivu.

- Uslovi u kojima trenira VK Novi Beograd su jako dobri, a mislim da su nam u Srbiji potrebni vaterpolo centri. Pojavili su se Kragujevac i Šabac, što i te kako doprinosi srpskom vaterpolu - rekao je Šoštar, navodi se u saopštenju kluba.

Prvi tener biće Vladimir Vujasinović.

- Kada su pitanju treneri Vladimir Vujasinović i Aleksandar Ćirić, mislim da na njih nema potrebe trošiti reči. Imao sam prilike sa njima da sarađujem i kao igrač i nakon toga u drugim klubovima, a sve ono što treba da bude pokriveno, od mladjih kategorija pa do seniorskih, njihovim prisustvom u klubu je izvesno - ocenio je Šoštar.

Vujasinović je rekao da je VK Novi Beograd oformio prvi tim koji konkuriše za domaće trofeje i za takmičenja na evropskoj sceni.

- Uskoro nas na bazenu 11. april očekuje i organizacija Evrokupa i ponosni smo što ćemo predstavljati srpski vaterpolo i na evropskoj sceni. Osnovni klupski cilj je da formiramo jednu izuzetnu vaterpolo školu koja će, nadamo se, u bliskoj budućnosti stvarati vrhunske vaterpolo asove - naveo je Vujasinović.

Za predsednika kluba izabran je Goran Mandić, dok je Đorđe Pejčić član uprave zadužen za sportska pitanja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati