Ostali sportovi

22. 09. 2020. 15:17 0

Vasović: Može Radnički do Lige šampiona

Vaterpolo klub Radnički iz Kragujevca dobio je danas rivale u kvalifikacijama za novu sezonu Lige šampiona, a turnir će se održati od 11. do 15. novembra.

LEN je objavio da je žrebom odlučeno da će Radnički igrati na turniru u Budimpešti, a rivali u Grupi B1 su mu domaći OSC Budimpešta, ruski Sintez, španska Terasa i Turkoin iz Francuske.

Plasman u baraž za Ligu šampiona ostvariće prvoplasirana ekipa iz grupe, koja će se za grupnu fazu boriti sa najboljim iz Grupe B2, koju čine grčki Vuljagmeni, italijanska Breša, Oradea iz Rumunije i turski Istanbul.

Direktor vaterpolo kluba Radnički iz Kragujevca Jugoslav Vasović rekao je da nije nezadovoljan današnjim žrebom za kvalifikacije za Ligu šampiona.

- Realno smo još mlad klub, ali pokušaćemo da izborimo plasman u Ligu šampiona. Nisam ni preterano nezadovoljan žrebom, videćemo kako ćemo igrati, to je najvažnije. Grupa nije mogla da bude laka jer ima mnogo jakih ekipa u kvalifikacijama - rekao je Vasović posle žreba. - Mi u grupi imamo tri ekipe koje su i prošle godine igrale Ligu šampiona – Terasu, Sintez i OSC, dok ćemo u slučaju osvajanja prvog mesta igrati najverovatnije sa Brešom za plasman u elitno takmičenje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati