Ostali sportovi

Direktno.rs

10. 08. 2020. 20:14 0

SAZNAJEMO Milanović blizu povratka u Partizan

Kako Direktno.rs nezvanično saznaje, proslavljeni vaterpolo as Igor Milanović je na korak do povratka u Partizan, gde bi trebalo da obavlja funkciju trenera prvog tima.

Milanović je danas obavio razgovore sa trenerima crno-belih Milošem Korolijom i Aleksandrom Splićom Nikolićem i delom igrača i prvi zadatak će mu biti da pokuša da ubedi roditelje da vrate mlade igrače u klub. Razgovore sa Korolijom i Nikolićem je obavio na Koštunjaku, gde u egzilu sprovode treninge, budući da to ne mogu da rade na Banjici, gde nema tople vode.

Ovaj potez uprave Partizana svedoči da će ovo biti dugo leto, jer su sa jedne strane legende crno-belih koji čine sve kako bi spasile klub i kritikuju poteze direktorke Tatijane Rakas, dok je, sa druge strane, direktorka posegla za dovođenjem velikog imena na mesto trenera, čime bi pokušala da učvrsti svoju poziciju.

Napomenimo, Igor Milanović je legenda Partizana. Igračku karijeru je počeo u redovima crno-belih, da bi se u Partizanu istakao i kao trener. On je 2011. godine doneo klubu trofej prvaka Evrope, a isto je uradio i 2015. godine sa Pro Rekom. Ostaje da se vidi da li će uspeti da vrati Partizan na staze stare slave.

Jedno je sigurno, čeka nas vruće leto. Proslavljeni vaterpolisti su u dva saopštenja istakli da im je cilj da se zakaže sednica Skupštine kluba, što garnitura koja je protivpravno zasela na čelo kluba odbija. Važno je naglasiti i to da je Sud doneo odluku da su legitimni funkcioneri kluba Aleksandar Šoštar i Zoran Avramović, dobili su i rešenje, međutim za sada ne mogu nikako da zakažu Skupštinu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati