Ostali sportovi

Direktno.rs

07. 07. 2020. 16:44 1

SKANDAL "A LA RAKAS" Zaključala bazen i dovela obezbeđenje

Na Banjici nema mira! Posle jasnog stava JSD Partizan, igrača I trenera kluba, inicijative bivših klupskih asova I na kraju zakonskih odluka Ministarstva omladine I sporta, odmetnuta direktorka Partzana Tatjana Rakas je pokazala da u ovoj državi ništa, ama baš ništa ne funkcioniše! Ni sud, ni zakon ni policija! Rakasova je zaključala bazen, angažovala privatno obezbeđenje i zabranila pristup bazenu svim trenerima koji joj nisu po volji!

Tako su odstranjeni Miloš Korolija, Aleksandar Nikolić, Marko Bašić kao I kordinator svih mlađih kategorija Nebojša Mitrić. Uzela im je za zlo jer su bili potpisnici zahteva podrške inicijativi bivših asova VK Partizan za promenu “nelegalne” uprave na čijem je Rakas čelu.

Ovo se dešava u danu kada je Zoran Avramović legalni predsednik Skupštine kluba zakazao Vanrednu Skupštinu kluba za izbor novog rukovodstva za 13.07.2020., a JSD Partizan pismeno podržalo tu inicijativu.

- UO JSD pruža punu podršku sazivanju i održavanju Vanredne Skupštine VK Partizan, aktivnom i snažnom institucionalnom angažovanju legendi kluba i odlukama koje će otkloniti krizu rukovođenja i rada u ovom našem najvrednijem, trofejima ovenčanom, klubu - kaže se u saopštenju JSD Partizana.

Direktno.rs je povodom ovih najsvežijih događanja razgovarao sa jednim od trenera kojima je pristup bazenu zabranjen, Aleksandrom Nikolićem, bivšim igračem Partizana, reprezentativcem i osvajačem svetskih I evropskih medalja:

- Ne razumem ovakav potez! Dao sam potpis da Partizanu bude bolje, ljudima sa kojima sam igrao a pre svega zakonu! Smatram da je zakon iznad svih nas I da mora da se poštuje! Ovo je bez presedana da nam se zabranjuje pristup zbog stava ko je ispravan I zakonit! Videćemo sve u narednim danima!

Za kraj parafraziraćemo kolegu Dejana Stevovića iz Žurnala: ”Rakas i Bradjić ne mogu da dobiju podršku. Svi su im rekli NE!. Uz Tatjanu i Mirka će ostati oni koji drugo rešenje nemaju, svesni da su ponašanjem dali podršku pomenutom dvojicu. A takvih čini nam se nema mnogo!”

Međutim očigledno postoji neki jak interes zbog kojeg se opiru mirnom odlasku sa funkcija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati