Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 06. 2020. 10:42 0

"Tvoj sin pobednik": Reprezentativke se oprostile od Bobane

Tuga, bol, neverica vladaju Srbijom posle tragične smrti reprezentativke u streljaštvu Bobane Momčilović Veličković (31) koja je juče izgubila bitku posle kraće teške bolesti. Od nje su se biranim rečima opraštale i njene prijateljice iz reprezentacije Ivana Anđušić Maksimović, Andrea Arsović i legendarna Jasna Šekarić.

Divan čovek i velika šampionka bila je naša olimpijka, ostvarila se kao majka pre dvadesetak dana, a pre nekoliko meseci sa trudničkim stomakom u Vroclavu je osvojila dve medalje. 

- Rekla sam joj da se radujem toj medalji, kao da sam je ja osvojila. I zaista sam tako mislila. Jako mi je bila draga, i osećala sam baš veliku sreću. Sećam se da mi je ulepšala taj dan svojim uspehom. Takodje sam joj i rekla da joj zavidim.. da joj zavidim na divnoj trudnoći, na tome što se još uvek takmiči iako stomačić više nije stomačić. Što će svom detetu imati da ispriča divnu, neponovljivu priču - da je zajedno s njim u stomaku postala evropski šampion. Ej! Dodala sam joj još da će mališa biti poseban, jer pobednik je otkad znamo za njega. I biće, o čemu ćemo svi svedočiti i pričati kako mu je mama bila jedna posebna žena. Bobo naša, druži se sa andjelima i čuvaj nas, vidimo se opet na nekom lepšem mestu - napisala je na Fejsbuku Ivana Anđušić Maksimović.

Bobana je pet dana bila u bolnici u Zaječaru, potom je prebačena u Beograd u komi, lekari su joj se borili za život, ali je imala eklampsiju koja je izazvala tragičan ishod.

- Cimerko moja, zauvek ćeš ostati u mom srcu kao najjači borac, zlatna sportistikinja i divan čovek. Počivaj u miru Bobana Momčilović Veličković - reči su Andree Arsović.

Na Instagramu se od Bobane oprostila i legendarna Jasna Šekarić.

- U ovim trenucima reči deluju previše jednostavno da bih iskazala sta si mi značila... Bez tebe ništa više neće biti isto... Tuga je prevelika... Počivaj u miru draga moja Bobo - napisala je Jasna.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati