Ostali sportovi

[ Izvor: mozzartklub ]

16. 06. 2020. 19:19 0

Orlovi sa Francuzima, Belgijancima i Grcima za EP 2022.

Muška reprezentacija Srbije dobila je rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022. koje će biti održano u Mađarskoj i Slovačkoj. Orlovi će odmeriti snage sa selekcijama Francuske, Belgije i Grčke u okviru grupe 1.

Od ranije je poznato da će po dve najbolje plasirane grupe iz svih osam grupa, odnosno, četiri najbolje trećeplasirane selekcije, izboriti plasman na EURO 2020 zajedno sa selekcijama domaćina, te aktuelnim finalistima EURO 2020, Španijom i Hrvatskom.

- Dobili smo korektnu grupu. Imamo dobru šansu da se plasiramo na još jedno Evropsko prvenstvo. Sa Belgijancima smo u prethodnom ciklusu remizirali i zabeležili pobedu. Кvalitetniji smo, ali ne smemo se opustiti i misliti da će biti lako. O Francuzima ne bi trebalo trošiti reči. Svi znaju ko su i kako igraju, ali nisu nepobedivi. Sa Grčkom se nismo sastajali u prethodnom periodu, ali ni tu nema dileme. Кvalitetniji smo i očekujem sva četiri boda protiv njih - jasan je kapiten nacionalnog tima, Nemanja Ilić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati