Ostali sportovi

Promo

21. 03. 2020. 14:28 0

Meridianbet kazino: Nova moćna voćna priča

Sjajna Imperijal fruits igra se ističe po svojoj jednostavnosti samo u Meridianbetu. Ona sadrži 40 linija. Igrači će u igri Imperijal fruits na kolonama videti poznate voćne simbole narandže, limun, šljive i trešnje.

I to nije sve u Meridianu je takođe tu i simbol grožđa koji je najdragoceniji dodeljujući 25 puta uloga za pet na dobitnoj liniji. Crvena (7) ima najbolju vrednost simbola, isplaćujući i do 100 puta više od uloga. Ukoliko želite jednostavnije iskustvo Meridian ima i to.

Slot igra "Imperijal fruits" je ono što ste zapravo i tražili, jer sama igra ima neverovatnu isplatu, dobre simbole i dobar potencijal za pobedu. Džoker: U igri Imperijal fruits džoker je kruna, simbol koji može zameniti bilo koji drugi standardni simbol. Simbol krune se pojavljuje samo u kolonama dva, tri i četiri i proširuje se u ril.

Probajte, možda je vam je blizu dobitak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati