Ostali sportovi

Milan Zarić

05. 02. 2020. 16:36 0

Gajić: Glas za predsednika CEV i FIVB za dobro naše odbojke

Ivan Miljković, naš proslavljeni odbojkaš i doskorašnji prvi potpredsednik OSS, planira da podnese kandidaturu za predsednika Evropske (CEV) i Svetske odbojkaške federacije (FIVB).

Tim povodom portal Direktno.rs posetio je prostorije OSS i predsednika Zoran Gajič, koji je za naš portal prokomentarisao Miljkovićevu kandidaturu za visoke funkcije.

- Nama još ništa nije stiglo od CEV i FIVB. Kada zvanično saznamo ko će biti kandidati za predsednika tih krovnih organizacija, donećemo odluku koga će od kandidata OSS podržati. Jedno je sigurno, donećemo odluku koja će ići u korist srpske odbojke. Imamo rok do 3. aprila da odlučimo uz koga ćemo stati, dok je glasanje početkom juna u Moskvi. Ali, ponavljam, sve će biti mnogo poznatije kad na našu adresu stigne zvanično dopis iz CEV i FIVB o kandidatima - rekao je Gajić za Direktno.rs.

Da podsetimo, Ivan Miljković je dve godine bio prvi potpredsednik Odbojkaškog saveza Srbije, tokom kojih su naše reprezentativne selekcije beležile neverovatne uspehe, a našu Kuću odbojke je napustio 2018. zbog, kako je tada naveo OSS, novih poslovnih izazova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati