Ostali sportovi

Direktno.rs

03. 02. 2020. 12:07 0

UBEDLJIVO Vukovi zabeležili devetu pobedu

Mada su zvanično bili gosti, Novobeogradski Vukovi su na svom bazenu ugostili ekipu Wind Sport iz Pančeva i zabeležili još jednu ubedljivu pobedu, devetu u ovoj sezoni, rezultatom 17:9 (4:3, 5:1, 2:3, 6:2) u okviru Prve B vaterpolo lige Srbije.

Držali su igrači Aleksandra Šapića utakmicu pod kontrolom tokom čitavog toka, mada je sve do poslednje četvrtine postojala kakva-takva neizvesnost. Ipak u poslednjem periodu Vukovi su dodatno pritisli goste, koji su istovremeno potpuno pali plivački, što je rezultiralo konačnim rezultatom i ubedljivom pobedom Vukova.

Počeli su Vukovi silovito i za svega 40 sekundi poveli sa 2:0 preko Njegovana i Vukovića. U nastavku međutim staju, a Pančevci to koriste da smanje iz peterca golom Ovuke, a zatim i izjednače preko Jeftića. Drašković i Vuković postižu dva gola za Vukove, da bi za Wind Sport u poslednjem minutu prvog perioda gol postigao ponovo Ovuka za 3:4.

U drugoj četvrtini Vukovi su zaigrali mnogo bolje, dobivši ovaj period sa 1:5 čime su praktično rešili pitanje pobednika, s obzirom da su stekli 5 golova prednosti na poluvremenu. Strelci su bili Njegovan tri puta, Joksimović i Lukić po jedan za Vukove, a jedini gol za Wind Sport je postigao Ovuka.

U trećoj deonici je usledilo opuštanje Vukova, što domaći koriste i u dva navrata prilaze na tri gola zaostatka, a na kraju dobijaju ovaj period sa 3:2. Strelci za Pančevce bili su Rakić, Amosa i Radmanovac, a za Vukove Drašković i Manojlović.

Tražio je Šapić od svojih igrača mnogo ozbiljniji pristup u poslednjoj četvrtini, što je dalo rezultata, jer su ovaj period dobili sa 2:6, za konačnih 9:17.

Golove u ovom periodu za Vukove su postizali Tenžera dva, a po jedan Njegovan, Vitorović, Manojlović i Vrakela. Za Wind Sport strelci su bili Topisirović i Amosa.

U sledećem kolu Vukovi dočekuju ekipu Proletera iz Zrenjanina, što je jedan od derbija Prve B lige, a u slučaju pobede Vukovi bi bili na domak da osiguraju prvo mesto do kraja prvenstva i promociju u Prvu A ligu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati