Košarka

[ Izvor: Mediji ]

23. 10. 2024. 11:03 0

Haos u studiju zbog Jokića i Lebrona, opšta svađa (VIDEO)

Velika je rasprava izbila zbog Nikole Jokića na startu nove NBA sezone! Gledali smo Lebrona Džejmsa prvo veče u novoj takmičarskoj godini kako pobeđuje zajedno sa sinom Broijem, a u studiju su se sukobili nekadašnji NBA igrači. Šekil O'Nil, Keni Džet Smit i Čarls Barkli su vikali jedni na druge, svađali se, raspravljali, samo zbog Somborca.

Prvo je krenula rasprava o najboljih pet igrača ove sezone u NBA iigi, a zasmetalo je voditelju Erniju Džonsonu to što na vrhu liste kod Čarlsa Barklija nema Nikole Jokića. "Tvoj prvi igrač je Janis? Pretpostavljam da je tako jer si rekao da je Lebron broj dva", rekao je Barkliju, pa se okrenuo ka Šekilu O'Nilu. On već nije pravio takve greške. "Tvoj prvi igrač je?", upitao je Džonson, na šta je Šek ekspresno odgovorio: "Momak iz Denvera u Koloradu. Džoker! On je najbolji visoki igrač!"

Zatim je jedan od najuboljih centara ikada izdiktirao svoju listu najboljih cigrača u NBA trenutno na kojoj su Nikola Jokić, Luka Dončić, Janis Adetokumbo, Džoel Embid i Stef Kari, a nekadašnji bek Hjustona Keni Džet Smit je imao zanimljivu dilemu.

"Da je Lebron u Denver Nagetsima kome bi dao loptu?", zapitao se i dobio odgovor kao iz topa od O'Nila: "Džokeru! Ma daj!" Složio se Keni Smit sa tim, zapravo toliko da je rekao da bi i kod Luke Dončića u Dalasu ipak Lebron bio glavni. "Jedini tim u kome Lebron ne bi bio glavni igrač su Denver Nagetsi! Bio bi glavni igrač čak i u Dalasu kod Luke Dončića", završio je on. Pogledajte ovu raspravu:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Ko će pre da ožedni?

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati