Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Meridian sport ]

15. 10. 2024. 10:54 0

"Volim Partizan i Grobare, ali će mi zviždati"

Košarkaš Bajern Minhena i bivši član Partizana, Jam Madar, po prvi put se javno i bez dlake na jeziku dotakao svog prošlogodišnjeg odlaska iz Humske. Madar je na neslavan način završio svoju epizodu u crno-belom dresu, a sada je Izraelac o tome poprilično opširno govorio u razgovoru za Meridian Sport.

Bajern će u utorak uveče od 20 sati i 45 minuta gostovati ekipi Partizana u Beogradskoj areni. Nema sumnje da navijači "Parnog valjka" ne zaboravljaju način na koji je Jam napustio beogradski klub. Svestan je toga sam Izraelac i zbog toga izražava žaljenje.

Ipak, on još uvek gaji određenu vrstu ljubavi prema Partizanu i navijačima. Međutim, odlazak iz kluba mu ne daje za pravo da loše govori o njemu i to nikada neće učiniti.

- Volim ovaj tim, volim ove navijače, ovaj klub. I nikada neću govoriti loše od njima - počeo je Jam Madar.

Zna Madar šta ga čeka u utorak uveče u krcatoj Beogradskoj areni. Biće prisutne emocije i kod igrača, ali i kod navijača Partizana. Uglavnom će prevladati one negativne..

- Znam da neće biti lako. Teško je doći na mesto na kome si igrao i koje voliš, a gde će ti zviždati. Ne želim da skidam ljagu sa svog imena kada se radi o timu koji mi je dao mnogo toga - nastavio je Madar.

Ni navijačima Partizana se nije dopalo, kada je Madar napustio Humsku. Odjeknula je ta vest košarkaškim svetom - velikim intenzitetom za vrlo kratko vreme.

- Sigurno da ne volim način na koji se sve završilo. Kada pričam o navijačima, imam sjajan odnos sa svima iz kluba, to su sjajni ljudi, ostali smo u kontatku. Kako sa igračima, tako i sa trenerima, s vremena na vreme se čujemo. Zajedno smo proveli neverovatne trenutke, srećan sam zbog uspomena koje smo zajedno stvorili - zaključio je Madar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Sve je zauzeto

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati