Košarka

[ Izvor: Mediji ]

11. 10. 2024. 07:11 1

Šta je Zoran Savić radio u toku noći kada bi imao "lak" trening? (VIDEO)

Aleksandar Đorđević, legendarni srpski košarkaš i trener, ispričao je anegdotu vezanu za Zorana Savića, koji sada radi kao sportski direktor Partizana.

Đorđević se kao gost u podcastu „X&O’s CHAT“ prisetio dana kada je bio cimer sa Zoranom Savićem, a sarađivali i na terenu.

- Slipovao je stalno (kada igrač napravi blok i brzo se spusti ka košu ili se otvori u stranu) i tražio lob da mu se baci, a kad mu baciš lob on traži nešto drugo jer nije kucao. Ne znam da li je dvaput zakucao u karijeri. Zoki je jedan od mojih omiljenih cimera i zbog njega sam imao insomniju jer je bio nervozan zbog loših treninga. U tri, pola četiri, budim se u toku noći on se rve i gradi sa jastucima, onda pogledaš nema ga, pored kreveta stavio peškire, gola voda, pa radi sklekove i trbušnjake i kaže kako smo imali slabe treninge, nismo trčali, nije se umorio - otkrio je Đorđević.

On je rekao i da je voleo da igra sa Savićem u petorci, ali i sa igračima poput njega.

- Molio sam Boga i pomoćnog trenera kad pravi petorke da igram sa Zoranom jer on napravi blok, udari te, nagazi, opsuje, ma čitav paket. Imao sam još jednog takvog saigrača, Ikera Iturbea u Realu. On je odrastao tamo u Baskiji pa igrao koledž na Stenfordu i trenirao sa NFL ekipom dve nedelje da se spremi za to. Molio sam Ćusa Matea i Skariola da igram sa njim i uvek sam igrao sa njim samo da me ne bije. I još jedan koji je strašno udarao Kike Andreu. Te stvari koje je radio za ekipu su bile fenomenalne - kaže Saša Đorđević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati