Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

07. 10. 2024. 11:05 1

Očajan start Zvezde u ABA ligi, jedan od najgorih u istoriji

Crvena zvezda je protiv Splita doživela drugi poraz u samo tri kola u ABA ligi. Za aktuelne šampione to je jedan od najlošijih početaka od kada igraju u regionalnom takmičenju.

Poslednji put su crveno-beli ovako loš start imali u sezoni 2019/20. Tada su u prvom kolu savladali Primorsku, ali su onda doživeli dva vezana poraza, prvi kod kuće od Budućnosti, a drugi na strani od Krke.

Ta sezona ABA lige nije ni završena zbog poznate situacije sa kovid virusom, a Zvezda je u trenutku prekida takmičenja zauzimala tek treće mesto na tabeli iza Partizana i Budućnosti.

Da bi se pronašao još gori start, mora se posegnuti u sezonu 2012/13. Tada su crveno-beli izgubili četiri od pet utakmica na startu, ali su na kraju ipak uspeli da igraju finalni duel sa Partizanom u kojem su izgubili.

Najgori početak crveno-beli su imali u sezoni 2010/11 kada su izgubili prvih šest utakmica.Te godine su jedva izbegli ispadanje. Završili su sezonu kao pretposlednji sa pobedom više od poslednjeg Zadra.

Kako će se odvijati sezona jednog od najskupljih Zvezdinih timova u istoriji - videćemo, ali početak takmičenja u ABA ligi pokazuje da trener Janis Sferopulos ima razloga za brigu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati