Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

22. 09. 2024. 13:24 0

Bogdan: Čuo sam se sa Pešićem, poslao sam mu samo jedno

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović je na otvaranju svog košarkaškog kampa na Mirijevu pričao i o selektoru Srbije! Nakon što je jednom izjavom Svetislav Pešić digao buru kada je rekao da nije više selektor našeg nacionalnog tima gostujući na RTS Bogdanović je rekao da mu ne veruje! Sada je upitan da li se nakon toga čuo sa Pešićem.

- Čuli smo se i samo sam mu poslao jedan od svojih prvih intervjua kada sam rekao želeo bih da me trenira Pešić. Samo sam mu to poslao, pa nek on odluči - rekao je Bogdanović okupljenim novinarima na kampu koji organizuje.

Pošto nije jedini reprezentativac koji se oglasio i rekao da bi želeo da selektor Pešić ostane na klupi "orlova", zanimalo je novinare koliko je bitan detalj to što su reprezentativci listom stali iza selektora i poželeli da on ostane na funkciji.

- Oseća on tu emociju i odgovornost da ostane, ali opet je na njemu da odluči. To je sada tako, videćemo kako će biti za dva-tri meseca. Ne znam ni kako to ide po tim pravilima, zakonima, ali ovako smo mu mi sportski rekli da su svi poslali svoju poruku da su zadovoljni saradnjom, da imaju veliko poštovanje trenera. Nadamo se da nas je samo malo prevario sa tom izjavom - završio je Bogdanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati