Košarka

[ Izvor: Mediji ]

11. 09. 2024. 21:14 2

"Selektore, hvala što ste ućutkali sve, pa i mene"

Srpski košarkaški trener Svetislav Pešić više nije na kormilu reprezentacije Srbije, što je vest koja je snažno odjeknula u srpskoj sportskoj javnosti.

Pešić je o tome obavestio navijače u Srbiji, Košarkaški savez mu se zahvalio na saradnji u prethodne tri godine i svako nastavlja svojim putem.

KSS će morati da nađe novog selektora nakon što dobije novog predsednika po odlasku Predraga Danilovića, a neće biti lako nastaviti sa osvajanjem medalja.

Ratko Varda, proslavljeni košarkaš i nekadašnji as Partizana sa NBA iskustvom, takođe se zahvalio Pešiću.

Kari je sa Srbijom osvojio srebro u Manili prošle godine na Mundobasketu, kada to nije bilo očekivano, a na Olimpijskim igrama ove godine je osvojena bronza.

Da je bilo malo više sreće i nešto boljeg sudijskog kriterijuma, možda bi Srbija igrala i za zlato sa domaćinom Francuskom.

- Hvala, selektore za sve i što ste sve, pa i mene ućutkali i predvodili Srbiju do dve medalje - poručio je Varda na društvenim mrežama.

Jedino je 2022. na Evrobasketu ekipa Srbije podbacila pošto je poražena od Italije u prvom meču nokaut faze posle svih pobeda u grupi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati