Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 21:02 0

Kraj sage oko Petruševa: Ne razmišljamo o njemu

Srpski košarkaš Filip Petrušev izgleda da ipak neće pojačati Crvenu zvezdu, stižu nagoveštaji iz Grčke.

Problem koji Olimpijakos trenutno ima s povredama igrača na unutrašnjim pozicijama, a pridružio im se i Nikola Milutinov, otežava situacija Grcima.

Petrušev je nekoliko dana već praktično bio viđen u dresu Zvezde po drugi put, ali Vasilis Geragotelis, pomoćnik Janisa Sferopulosa u stručnom štabu crveno-belih iz Beograda "ugasio" je te priče.

Bar za sada. Petrušev je trebalo da dođe kao pozajmljen igrač u Zvezdu, koja je u utorak izgubila baš od Olimpijakosa u prijateljskom meču (87:83).

- Bio nam je zanimljiv tokom leta dok smo gradili ekipu. Pošto nije pronađen zajednički jezik da pređe kod nas, bilo za stalno ili na pozajmicu, više se nismo osvrtali na njega. Ako se dogodi da dođe, biće sigurno veliko pojačanje, ali u ovom trenutku se pripremamo bez razmišljanja o njemu - rekao je saradnik Janisa Sferopulosa grčkim medijima.

Kodi Miler-Mekintajer je predvodio Zvezdu u porazu sa 18 poena, Jago Dos Santos je imao 17, a Ognjen Dobrić i Džoel Bolomboj po 14. Rajt i Vezenkov su na drugoj strani imali 25, odnosno 24 poena.

Provera protiv Olimpijakosa je Zvezdi bila jedina evroligaška od četiri meča do sada.

- Ova sezona je drugačija. Počinjemo od početka u klubu, mi smo ti koji su pravili izbor u vezi igrača i gradili ekipu najbolje što smo mogli. Svakako nam ostaje cilj da osvojimo ABA ligu, Superligu Srbije i nacionalni kup, ali glavni cilj biće da se plasiramo u plej-of Evrolige. I prošle sezone smo to želeli, međutim nismo uspeli da ostvarimo. Tokom sezone smo konstantno bili blizu, 10. ili 11. mesto, pokušavali smo da se domognemo mesta u plej-inu, ali smo u poslednjih nekoliko mečeva, posebno nakon poraza od Barselone i Žalgirisa, izgubili šanse. Ostao je taj cilj neisupnjen. I prošle i ove sezone bilo je povećanje budžeta, pa su zato i naši ciljevi veći. To će povećati očekivanja i pritisak na tim, ali tako stvari funkcionišu i drago mi je da sam u timu koji ima visoke ambicije - rekao je Geragotelis.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati