Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

09. 09. 2024. 22:27 9

Haos na meču juniora Partizana: Žocov prvotimac isključen (FOTO)

Juniorski ekipa Partizana je slavila u sva tri meča, dok je poslednji nekako bio ispunjen tenzijama u kom su slavili protiv Mladost Veba sa 73:66 posle velike drame, ali i velikih čarki na samom terenu u maloj areni Beogradske arene. Na ovom meču je isključena i mlada nada prvog tima crno-belih Aleksa Dimitrijević.

Aleksa Dimitrijević je jedan od prvotimaca Partizana koji nije otputovao u Italiju sa ostatkom ekipe, već je Željko Obradović odlučio da ostavi i njega i Mitra Bošnjakovića da upravo pomognu svojim vršnjacima, dok je Dimitrijević i isključen.

Meč između Partizana i Mladosti je bio ispunjen oštrim faulovima, a u jednom momentu je načinjena i nesportska lična greška nad Aleksom Dimitrijevićem, da bi potom i on napao na sudiju, a potom ga i dodirnuo što je bilo dovoljno da dobije isključujuću tehničku grešku.

Presvukao se 18-godišnji Dimitrijević, a onda je stao iza koša gde je sa mlađim navijačima od sebe poveo navijanje, dok su bili na ivici i upadanja na parket. Zbog toga su sudije odlučile da ih pošalju u ćošak, a nedugo zatim i na tribine.

To nije bilo sve, imali su sudijama šta da kažu i roditelji ovog košarkaša. Majka je odbrusila sudijama i nastavila ka tribinama, dok je otac i "slučajno" gurnuo sudiju svojim ramenom.

Potom su se svi preselili na tribine, a Partizan je na kraju slavio u triler završnici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati