Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 09. 2024. 21:04 2

Zvezda ubedljiva protiv Hapoela

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i treću utakmicu na pripremama za iduću sezonu, ovoga puta su bili bolji od Hapoela iz Tel Aviva koji je ovog leta napravio izuzetno moćan tim. Crveno-beli su slavili u Pioniru sa 82:74 u meču zatvorenog tipa.

Nakon što su imali nešto slabiju proveru protiv Jahorine, potom i meč sa Igokeom, Zvezda se odlučila i na meč protiv ekipe koja je ovog leta postala veliki hit zbog svojih bombastičnih transfera.

U timu Zvezde nije bilo Uroša Plavšića, dok minute nije dobio ni Andrej Kostić, dok je i Ilić proveo na terenu tek sedam sekundi.

Zvezda je od početka nametnula svoj ritam, na poluvremenu je već imala i 15 poena prednosti, te su istu i održali do samog kraja.

Na kraju, najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je Kodi Miler Mekintajer sa 12 poena, po 11 su postigli Luka Mitrović, Nikola Kalinić i Džoel Bolomboj, a 10 je dodao Dejan Davidovac. Kod Hapoela, najbolji je bio Džonatan Motli sa 25 poena, 12 je dodao Iš Vejrajt, a Ben Bentil je utakmicu završio sa 10.

Patrik Beverli, inače najveće pojačanje Hapoela je završio meč sa sedam poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati