Košarka

Direktno.rs

03. 07. 2024. 19:03 2

Da li je novi plej Zvezde zapretio Partizanu?

Crvena zvezda je ove srede ozvaničila dolazak novog pojačanja, budući da je ugovor sa crveno-belima potpisao plejmejker Kodi Miler-Mekintajer. Nakon što je sve ozvaničeno, američki košarkaš se najpre obratio Baskoniji, a onda je i poslao poruku koja se nedvosmisleno odnosila na Partizan, za koji je igrao u sezoni 2020/21.

- Hvala ti na svemu, Baskonijo. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko sam zahvalan na prilici i poverenju koje ste mi dali onog dana kada sam to i zaslužio. Moja ljubav prema Vitoriji i klubu će zauvek postojati i ekstremno sam ljut što ćete nositi dres crne i zlatne boje sada, kada odlazim - našalio se plejmejker koji je u crveno-teget kombinaciji postao najbolji asistent Evrolige prošle sezone.

- Haha… Ozbiljno sada, hvala vam za ljubav i spokoj koji ste mi davali - dodao je i potom naglasio da ga čeka posao koji strpljivo čeka godinama…

- Godinama sam čekao ovaj momenat. Ljudi nemaju pojma koliko mi ovo znači trenutno… Koliko dugo sam čekao na ovo. Koliko se negativnih emocija skupilo u ovom trenutku. Koliko dugo sam ćutao i gledao svoja posla, išao dan po dan - napisao je Miler-Mekintajer u novom postu.

- Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću upravo da učinim za tebe. Ali pretpostavljam da znaš da mi je bio potreban anđeo poput tebe da me dovede pred sledeći izazov. Konačno se vraćam na mesto na kojem je moja karijera krenula u pogrešnom smeru - dodao je Amerikanac, iz čega se nedvosmisleno može zaključiti da je period u Partizanu, zapravo, dodatna motivacija o kojoj govori.

- Ali, život uvek zaokruži priču i kada su se zvezde složile, ja sam bio spreman, naročito jer je to bila najcrvenija zvezda na nebu.

Možda će otkriti nešto više o tome kada sleti u Beograd, u kojem je tokom sezone 2020/21 živeo i nastupao za Partizan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Roki

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati