Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 06. 2024. 10:56 0

Panter se emotivno oprostio od Partizana

Partizan je napustio kapiten. Posle tri godine, američki bek Kevin Panter odlazi iz redova beogradskih crno-belih, a na društvenim mrežama se ovaj 30-godišnji Njujorčanin oglasio povodom uzajamnog raskida saradnje sa ekipom Željka Obradovića.

U objavi na društvenoj mreži Instagram, Panter je napisao sledeće:

"Poslednje tri godine u dresu Partizana su bile izazovno, ali neverovatno putovanje. Kroz vremena koja su bila i sjajna i teška, zahvalan sam na svemu jer je to bilo jedno od najboljih iskustava u mom životu.

Ljudima, naročito deci i mladim košarkašima, mogu da kažem da se nadam da sam vas inspirisao i motivisao da budete najbolja verzija sebe i da uvek verujete u sebe.

Saigračima iz prethodne tri godine mogu da kažem - volim vas sve. Delili smo sjajne uspomene i izgradili povezanost koja će trajati uvek.

Treneru Obradoviću, Vi ste me izabrali za kapitena posle moje prve godine u Partizanu. Verovali ste mi, imali ste poverenje u mene. Veoma sam Vam zahvalan i zahvalan sam na odnosu koji imam sa Vama.

PARTIZANE, HVALA TI!", zaključio je Kevin Panter u objavi na Instagramu.

 Inače, kako je bilo reči prethodnih dana, Panter će karijeru nastaviti u Barseloni. U Partizanu je proveo tri godine, tokom kojih je osvojio trofej u ABA ligi, a pre crno-belih, između ostalog, nosio je dres Olimpijakosa, Crvene zvezde i milanske Olimpije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati