Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

27. 05. 2024. 07:36 0

Šek pokušao da peva na srpskom, a Dončić... (VIDEO)

Sa Lukom Dončićem šou je zagarantovan, kako na terenu, tako i van njega. Na parketu je u centru pažnje bio sa Kajrijem Irvingom, jer su spremili čišćenje za Minesotu, dok se pre same utakmice dobro zabavio sa legendarnim NBA asom Šekilom O'Nikom.

Tokom zagrevanja pred treću utakmicu finala Zapada, Dalasovom halom grmela je pesma čuvene zagrebačke grupe ET (Elektro tim), a Dončić nije mogao da sakrije smeh kada je video šta O'Nil radi.

Šek je, sedeći pored terena, pokušavao da uhvati reči pesme "Prazan stan, a nas je dvoje...", otvarao je usta i glumio kao da zna melodiju i tekst.

Dončić je ovaj meč protiv Minesote završio sa 33 poena, sedam skokova i pet asistencija, ali i pet ukradenih lopti. Dalas je, s druge strane, slavio rezultatom 116:107 i vodi sa 3:0 u seriji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati