Košarka

[ Izvor: Mediji ]

14. 04. 2024. 05:54 1

Makabi "zaglavljen" u Tel Avivu: Ništa od plej-ina EL?

Utakmica plej-in faze Evrolige između Makabija iz Tel Aviva i španske Baskonije koja je bila planirana za utorak od 19.00 časova u Beogradskoj areni nalazi se pod znakom pitanja zbog večerašnjih dešavanja u Izraelu!

Naime, Izrael je odlučio da zatvori svoj vazdušni prostor za sve letove, što znači da su košarkaši Makabija ostali na neki način "zaglavljeni" u ovoj zemlji posle napada Irana bespilotnim letelicama.

Oni su otputovali za Izrael kako bi tamo odigrali svoju utakmicu domaćeg prvenstva protiv Hapoel Holona, koju su i dobili rezultatom 91:82, a bilo je planirano da se momentalno vrate za Beograd radi priprema za presudni susret u Evroligi.

Sport je u Izraelu vrlo brzo pao u drugi plan, pa brojni evropski košarkaški i sportski portali navode da je veliko pitanje da li će Makabi uspeti da dođe u Beograd na vreme za meč sa Baskonijom.

To bi napravilo pravu pometnju u plej-inu, jer bi Baskonija onda direktno dobila sedmo mesto, a i pobednik meča Anadolu Efes - Virtus bi automatski samim tim bio osmoplasirani. Ostaje da se vidi kako će se situacija odvijati dalje i da li će Evroliga na neki način regulisati stvari.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati