Košarka

[ Izvor: Mediji ]

07. 04. 2024. 22:20 2

Ostoja se ne nada pomoći Zvezde protiv Efesa

Ligaški deo sezone u Evroligi je stigao do same završnice, ostalo je da se igra poslednje kolo u četvrtak i petak, a u centru pažnje u tom 34. kolu biće beogradski večiti rivali.

Crvena zvezda je još ranije izgubila šanse za plasman u plej-in, ali bi u poslednjem kolu mogla da "pogura" Partizan među deset najboljih, ukoliko bi u Istanbulu savladala Efes.

Partizan bi dan kasnije morao da savlada posrnulu, pa preporođenu Valensiju i samo ako se ispune ti uslovi, da i Zvezda i Partizan upišu trijumfe, Partizan će se naći u plej-inu.

Ipak, prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović ne očekuje mnogo od Zvezde protiv Efesa.

- Jeste ta situacija atraktivna za medije, ali realnost je ipak drugačija. Oni će tu utakmicu igrati za sebe, na kraju sezone u kojoj su najveći deo proveli u donjem delu tabele. Mislim da su pre svega okrenuti sebi i analizi sezone u kojoj su potpisali 13, 14 novih igrača i imali dva trenera... - rekao je Mijailović za beogradske medije i dodaje:

- Efesu ta utakmica mnogo znači, Crvenoj zvezdi baš i ne, a i u poslednje vreme im je forma slabija nego na početku sezone. Stoga ne znam koliko je realno očekivati da budu konkurentni u Istanbulu.

- Kao što rekoh, oni će tu utakmicu igrati za sebe, ne za nas. Ne vidim da bih ikome za bilo kakav rezultat trebalo da se zahvaljujem. Sa druge strane, naša je obaveza prema navijačima i prema sebi da protiv Valensije odigramo na svom maksimumu i pobedimo - izjavio je Mijailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati