Košarka

[ Izvor: Telegraf.rs ]

02. 04. 2024. 07:21 0

Ubacio 20 poena, pa žestok sukob Bogdana i trenera (VIDEO)

Iako je ubacio 20 poena i bio najefikasniji u pobedi Atlante nad Čikagom (113:101), Bogdan Bogdanović je pažnju svetske javnosti najviše privukao zbog sukoba sa svojim trenerom Kvinom Snajderom!

I dalje nije poznato zbpg čega je Srbin "izgubio živce" i pretio Snajderu na 1.47 do kraja duela sa Čikagom, pogotovo što su Hoksi vodili ceo meč, ali je kamera na kraju uhvatila Srbina najpre kako baca flašicu vode i prska sve ispred sebe, potom i pomenutu svađu.

Nedugo nakon meča, Bogdanovića su pitali da objasni šta se desilo.

- Kvin je moj čovek, sigurno. I gurao me je tokom cele godine. Imali smo sukobe i male svađe. Normalno je da se to dešava - poručio je as Atlante, na šta se trener nadovezao:

- Bogi je bio sjajan, on i ja smo sjajni. Tako je sjajno, bolje nego dobro, odlično. I sviđa mi se kako je igrao. On se branio, što je za njega bila stvar ponosa.

Bogdanović i Kvin su se, na kraju, i zagrlili - što možete videti u snimku ispod:

Inače, Bogdan je u vrhunskoj formi - ubacio je 20 poena uz četiri skoka i šest asistencija, na parketu je proveo 34 minuta, šutirao je skoro savršeno sa 6/7 iz igre, imao je 2/2 za tri poena, 6/6 sa linije penala. Upisao je dve blokade, samo jednu loptu je izgubio, imao je i najbolji +/- indeks na meču sa 19. Pratio ga je Krejči sa 18 poena, Marej je dodao 17, a Kapela 15 poena i 11 skokova.

U Bulsima je Derozan bio lider sa 31 poenom, Vajt je dodao 22, a Dosunmu 15. Nikola Vučević je imao čak 14 skokova, ali pet poena i tri asistencije, uz šut 2/7.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati