Košarka

Direktno.rs

31. 03. 2024. 21:57 9

Žoc: Neki će pravo sa AERODROMA na trening!

Košarkaši Partizana su dobili bitku za drugo mesto pred plej-of ABA lige, pošto su u "Morači" savladali Budućnost sa 89:83. Meč je prelomio Zek Ledej, koji je na kraju imao 22 poena. Hvalospeve na njegov račun je izrekao trener crno-belih Željko Obradović, ali i istakao da kako Ledej, tako i ostali košarkaši, mogu mnogo bolje.

- Evidentno je da je utakmica odlučena u poslednjih nekoliko poseda, posebno šutem Zeka Ledeja koji je bio izuzetno težak. Odigrali smo koncentrisano tu zadnju odbranu. Sitni detalji su odlučili - rekao je Željko Obradović na konferenciji za medije.

Bila je ovo prva utakmica Zeka Ledeja još od 14. marta kada je otišao u SAD zbog smrtnog slučaja u porodici.

- Zek je propustio pet utakmica. Vratio se i videlo se koliko je bitan za tim u svim segmentima igre. Može on i bolje, kao i ostali igrači. Stvar je koncetracije i način na koji primaju informacije.

Izvanredan je bio i Kevin Panter. Dugo nije viđeno da najbitniji tandem donosi trijumf Partizanu.

- Recept je da svi budu na nivou. Igrali smo protiv Olimpijakosa pre nekoliko dana, a učinak svih igrača sa klupe je bio tri poena. Košarka ne može da se igra samo sa pet igrača. Igrači moraju da shvate da nije samo koš jedini segment. Ima ih puno.

Usledila je ključna rečenica trenera crno-belih.

- Nekima sam zakazao trening, pravo sa aerodroma kada stignemo, da vidimo šta se dešava.

Partizan i dalje na dva fronta ima veoma bitne utakmice.

- Imamo još neke šanse da uđemo u 10 u Evroligi. Dobro je što nešto zavisi i od nas, ali ne sve. Videćemo kako će to izgledati. Prvo da vidimo to, a onda posle toga se okrećemo ABA ligi. Igračima pričam uvek, posebno posle one serije protiv Real Madrida, kada dolazi do pada koncetracije, da moramo svakoga da poštujemo - zaključio je Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati