Košarka

[ Izvor: Sport Klub ]

23. 03. 2024. 16:18 0

Panter: Da se "doguramo" do plej-ina

Kapiten Partizana Kevin Panter govorio je za Sport klub o šansama crno-belih da izbore plej-in pred poslednja tri kola Evrolige. Dotakao se američki bek i načina na koji ga je čuvao Real Madrid u prethonom kolu.

Partizan je u četvrtak pred punom "Štark arenom" a Panter je duel okončao sa 16 poena (6/17 iz igre), 7 skokova, 3 asistencije i 1 izgubljenom loptom za 33 minuta u igri.

- Nastavljamo da "guramo" i idemo na plej-in. Moramo da pobedimo na poslednje tri utakmice. To je najbolji način da završimo sezonu - pobeđivanjem. Što se tiče brojeva i statistika, to ne znam. Znam da možemo da kontrolišemo ono što možemo da kontrolišemo, a to je da zabeležimo tri pobede - rekao je kratko Kevin Panter za Sport klub.

Partizan je u prethodnoj sezoni pobedio Real na domaćem terenu u regularnom delu Evrolige, ali sada je u igri bio tek 27 minuta. Koja je razlika u utakmicama Partizana i Reala iz prošle sezone u odnosu na sadašnju?

- Prethodna sezona je prošlost, ne razmišljamo o tome, samo o sadašnjoj sezoni - izjavio je kapiten Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati