Košarka

[ Izvor: Mediji ]

01. 03. 2024. 07:15 0

Bogdan dvocifren, Micić razigravao saigrače

Košarkaški Atlante izgubili su od Bruklina rezultatom 124:97. Bogdan Bogdanović našao se ponovo u startnoj postavi Hoksa i za nešto više od 32 minuta u igri imao je učinak od 11 poena i po tri skoka i asistencije.

Bogdan je čak sedam uzastopnih zabeležio u finišu treće deonice, dok mu je nova ubačena trojka donela nastavak neverovatnog niza od 68 mečeva na kojima je pogađao za tri. To je ujedno i drugi najduži niz franšize, nakon Kajla Korvera i onih 127 ubačenih.

A da Bogdanović igra svoju najbolju košarku govori i činjenice da je Srbin na 54 poena od svoje prve sezone u kojoj će doći do cifre od 1000 ubačenih.

Bruklin je vodio sa 34:16 na kraju prve deonice, zatim je Atlanta smanjila na 56:50 na poluvremenu, da bi sve bilo jasno kada je u pitanju pobednik nakon što je domaćin četvrtu otvorio sa 99:75.

Kameron Džonson sa 29 je bio najefikasniji u redovima Netsa, dok je Denis Šruder imao 23 poena, osam skokova i sedam asistencija. S druge strane, Dežuonte Marej je ubacio 28 za Atlantu, Džejlin Džonson je imao 14, a Hanter i Bafkin po 12.

Vasilije Micić je takođe bio na parketu u noći između četvrtka i petka, njegov Šarlot poražen je od Milvokija rezultatom 111:99. Vasa je na terenu proveo 15 minuta i za to vreme dao je dva poena i imao sedam asistencija. Aleksej Pokuševski, s druge strane, nije još debitovao.

Brendon Miler sa 21, Grent Vilijams sa 17 i Majls Bridžis sa 15 poena i 10 skokova bili su najbolji u redovima Hornetsa.

Milvoki je na terenu predvodio Janis Adetokumbo sa 24 poena i 10 skokova. Malik Bizli je dodao 19, a dvocifreni su bili još Lilard sa 17, Poris sa 14 i Lopez i Kanavo sa po 11 ubačenih poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati