Košarka

[ Izvor: Mediji ]

01. 03. 2024. 05:39 1

Marka: Hezonja odlazi iz Reala

Kako stoje stvari Real već radi na tome da nađe zamenu za Marija Hezonju koji po svemu sudeći napušta Real. Glasine su sve češće, a ne postoji ni jedna koja bi rekla da su Hrvat i kraljevski klub blizu pregovora.

Hezonja je igrao odlično i ove i prošle sezone za Real i bio je jedan od ključnih igrača u osvajanju titule prošle sezone. Mario i sam zna da vredi više u odnosu na ono što dobija u Realu pa nije čudo da želi da tako nešto i unovči. Pri tom po povratku u Evropu igrao je za Panatinaikos gde sada stvari mnogo bolje stoje, a i mnogo puta je ovaj Dubrovčanin govorio da bi voleo da se vrati u zeleni dres. Navodno PAO nudi trogodišnji ugovor vredan dva miliona evra godišnje.

Mnogi timovi žele Hezonju. Uvek kada je reč o reprezentativcu Hrvatske i njegovoj budućnosti, tu se pominje i Partizan.

Real po pisanju Marke ima svoje ideje ko bi zamenio Hezonju. Jedan igrač bi baš došao u suprotnom smeru, dakle iz Atine. Radi se o Huanću Ernangomesu, dok bi dovođenje drugog bilo malo komplikovanije. Usman Garuba je navodno meta Reala ukoliko taj košarkaš reši da se odrekne NBA ubdućnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati