Košarka

[ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2024. 16:40 3

Kalinić napušta Barsu, sledi povratak u Zvezdu?

Iz Crvene zvezde su nedavno javno otkrili da su zainteresovani da Nikola Kalinić ponovo obuče dres kluba sa Malog Kalemegdana, a poslednje informacije iz Španije govore da su šanse da do realizacije i dođe, dobre.

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Barselonom do kraja sezone, a katalonski gigant želi da ga zadrži iako bi tu kao problem mogle da se pojave finansije. Problemi koji već duže muče fudbalski klub preliće se i na ostale sekcije, što bi moglo da uslovi manje sredstava koja će biti usmerena na košarku. Iako je fokus na tome da Nikola Kalinić i Džabari Parker dobiju nove ugovore, to neće ići lako.

- Srbin je skupo pojačanje iako donosi mnogo kvaliteta u odbrani, skokovima i svakako iskustvom na poziciji tri na četiri, ali će tu ulogu ubuduće imati Para. Da zaključimo, Barselona traži drugačije krilo koje je više šuterskog profila. Ipak, za Kalinića osim Zvezde, postoji interesovanje i još nekoliko klubova - pišu španski mediji.

Ukoliko dođe do dogovora između igrača i kluba, to bi Kaliniću bio treći mandat u Crvenoj zvezdi. U oba puta do sada je osvaja ABA i domaću ligu, a sem njega, predsednik kluba Nebojša Čović je otkrio da su za narednu sezonu zainteresovani za Nikolu i Stefana Jovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati