Košarka

[ Izvor: Mediji ]

26. 02. 2024. 16:06 3

"Pokuševskog žele Partizan i Zvezda"

Poznati italijanski novinar koji radi za specijalizovani portal "Basket inside", Mateo Andreani, objavio je pomalo iznenađujuće informacije o Alekseju Pokuševskom.

Naime, nakon što je srpski košarkaš otpušten u Oklahomi, ostaje pitanje gde će nastaviti karijeru.

Odmah je mnogima logična bila zamisao da bi to mogao da bude Partizan, za koji navija od malih nogu i na čije je utakmice išao, a gde je svojevremeno pomogao i akciju "Jedan Partizan imamo", kada su navijači skupljali novac za isplatu poreskog duga.

Andreani je istakao da je Partizan među klubovima koji su zainteresovani za njega, ali je izneo i šokantnu informaciju, a to je da je među klubovima koji ga žele u svojim redovima i Crvena zvezda.

On je naveo da Pokuševski čeka potencijalne ponude iz NBA lige, a i prema informacijama koje ima Telegraf njemu je prioritet ostanak u Americi.

Andreani ističe da u slučaju da izostanu ponude u NBA, moguć je i povratak u Evropu, ali i da u tom slučaju može do kraja sezone da igra samo u ABA ligi, jer je istekao rok za registraciju igrača za Evroligu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati