Košarka

[ Izvor: Mediji ]

18. 02. 2024. 07:58 0

Preskočio Šeka i osvojio takmičenje u zakucavanjima (VIDEO)

Završen je i još jedan dan NBA ol-star vikenda, i to verovatno najspektakularnijim takmičenjem među publikom, pošto se radi o takmičenju u zakucavanju gde je titulu odbranio Met Meklung iz Orlando Medžika, odnosno, njihovog razvojnog tima!

Met Meklun je prethodne godine uspeo relativno lako da dođe do trofeja, pošto je doneo zakucavanja koja su podsetila na zlatnu eru ovog takmičenja, a isto je uradio i ovoga puta.

Odmah je bilo jasno da je veliki favorit pored Džejmsa Topina, Džejlena Brauna i Haimea Sančeza, a, morao je da se "bori" i protiv škrtih sudija, koje su ovoga puta tek tri puta dale maksimalnu ocenu od 50 i to čak dva puta njemu.

Jedna od tih maksimalnih ocena je došla i u finalu, kad je bilo najvažnije, kada je nasuprot sebe imao Džejlena Brauna, a tada je uspeo da preskoči Šakila O'Nila i tako i postane prvak.

Takođe, Meklun je dobio i maksimalnu ocenu za zakucavanje u kom je preksočio čoveka, onda ispustio loptu u vazduhu i opet je uhvatio.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati