Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 01. 2024. 21:48 8

Grobari napali Doužera - stigao im odgovor

Košarkaši Partizana doživeli su težak poraz u derbiju od Crvene zvezde rezultatom 88:72, a brojnim navijačima crno-belih je zasmetala izjava Pi Džej Doužera posle meča.

- Težak poraz. Igrali su timski dobro, prekasno smo shvatili šta se dešava, ali bila je to ipak dobra utakmica za nas iz koje treba izvući pouke. Imali smo mečeva sa dobrom odbranom, a navikli smo da imamo najbolju ofanzivu. Ako se pobrinemo pre svega za to, sve ostalo će biti na terenu u redu - rekao je posle meča Doužer, pa dodao:

- Ovo je bio važan meč za nas, pre svega zbog rivalstva, bilo nam je bitno da pre svega mislimo na sebe. Na kraju, to je samo jedna utakmica, pobrinućemo se da se to ne pretvori u niz od dva ili tri poraza. Uživao sam, istina, sada je ishod bio drugačiji, ali atmosfera je bila sjajna i za mene je ovo bilo veliko iskustvo. Sve to zbog tog uzbuđenja koji nose mečevi Zvezde i Partizana.

Navijačima je zasmetalo to što je istakao da je uživao u atmosferi koju su napravili Zvezdini navijači i što je bio nasmejan posle poraza.

Jedan navijač je na jednoj od navijačkih stranica prokomentarisao upravo ovu reakciju Doužera uz konstataciju da nam je zbog stranaca uništen sport, nakon čega se javio i košarkaš Partizana.

- Žao mi je što se tako osećaš, dali smo sve od sebe i na kraju ostali kratki. Uvek dajemo sve od sebe za ime koje stoji na našem dresu“.

Na to se nadovezao i drugi navijač koji mu je poručio da "ne treba da se smeje kad nas Zvezda razbije", ali ni njemu Doužer nije ostao dužan.

- Smejem se jer sam blagosloven - kratko je napisao Partizanov Amerikanac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati