Košarka

[ Izvor: Mozzartsport ]

30. 12. 2023. 04:54 0

Bogdan milostiv prema svojim Kingsima (VIDEO)

Rešetao je Bogdan Bogdanović tokom decembra, cepao mrežice rivala nemilice, ali je protiv svog bivšeg tima imao milosti. U formi života je kapiten srpske reprezentacije ove subote u Stejt Farm Areni dočekao Sakramento, ekipu u kojoj je proveo više od tri godine, međutim, kao da su emocije učinile da mu ruka zadrhti, a priče o njemu kao legitimnom kandidatu za 'šestog igrača' sezone uoči utakmice pomutile razum i poremetile koncentarciju.

Kako bilo, Bogdanović dosadašnju formu nije uspeo da potvrdi protiv Kingsa, a bez adekvantne podrške jednog od svojih najkonstantnijih igrača u proteklom periodu Hoksi nisu uspeli da izbegnu četvrti vezani poraz, iako su na dobrom putu da negativan niz prekinu - 117:100.

Malo šta je polazilo za rukom Bogdanoviću. Šut ga nikako nije slušao. Samo četiri od 14 šuteva (2/12 za tri, 2/2 za dva) iz igre pogodio je 31-godišnji Srbin, te je meč okončao sa svega 12 poena, najmanje u poslednja dva meseca, odnosno od petog novembra i utakmice sa Nju Orleansom.

Kažemo 'svega' 12 poena, jer poprilično je raspucan bio Bogdanović u decembru, što potvrđuje i dovečerašnji prosek od 21 poena po meču u poslednjem mesecu 2023. godine, koji je pak večeras pokvario... Slabo šutersko veče srpski reprezentativac pokušao je da nadomesti plejmejkersim sposobnostima, te je podelio pet asistencija, od kojih dve vrlo važne početkom četvrte deonice kada je u razmaku od dva minuta po uglovima Stejt Farm Arene 'izbacivao' Trea Janga, da bi između trojki plejmejkera Atlante i sam pogodio sa distance. Bili su to prvi Bogdanović poeni još od sredine druge četvrtine... 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati