Košarka

Direktno.rs

08. 12. 2023. 23:26 0

Sferopulos: Detalji su odlučili

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su od Baskonije (87:85) u 13. kolu Evrolige, a trener crveno-belih Janis Sferopulos bio je kratak i diplomatski nastrojen posle meča.

- Imali smo dobro drugo poluvreme, jurili smo da se vratimo u meč, imali smo dva puta nerešeno. Nije bilo lako. Kada smo uspeli da se vratimo, mali detalji su odlučili pobednika - rekao je trener crveno-belih neposredno posle meča.

Na konferenciji za medije bio je nešto duži.

- Mislim da smo videli zanimljivu utakmicu za navijače. Borili smo se do kraja. Naša odbrana nije bila dobra u prvom poluvremenu. Problem je za nas kad ne krenemo dobro u odbrani. Dozvolili smo rivalu u drugom poluvremenu seriju od 10:0. Nismo odustali, bilo je neizvesno. Na kraju smo mi mogli da dobijemo, Baskonija je pobedila, ali su mali detalji odlučili pobednika.

Odgovorio je i na pitanje o Nemanji Nedoviću.

- Trebalo je da radimo na malim detaljima na kraju. Morate da shvatite da smo igrali bez važnih igrača, Nejpira i Hange, Nedović je dobio udarac i nije mogao da nastavi. Moramo da ispravimo detalje u igri, to je sigurno - rekao je Sferopulos.

Zvezda je sada na skoru od četiri pobede i devet poraza, a u narednom kolu igra protiv Albe u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati