Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 12. 2023. 09:34 0

"Neka Lebron povede družinu na OI, ako dođe Jokić..."

Sa reprezentacijom Srbije je ove jeseni bio vicešampion sveta, a Ognjen Dobrić se nada da će sledećeg leta biti član Orlova i na Olimpijskim igrama u Parizu!

U intervjuu koji je dao za podkast "Na ivici terena", Dobrić je priznao da jedva čeka OI i priželjkuje da SAD stignu u najjačem sastavu."

- Nadam se da ću biti u ekipi. To se nikada ne zna, videćemo. Ima tu mnogo faktora: da li će zdravlje da me posluži pre svega. Nadam se da ću biti u dobroj formi, da trener u meni vidi opciju za taj tim. Tako da, nadam se da ćemo otići tamo u najjačem mogućem sastavu i pokazati se u najboljem mogućem svetlu. Kao što smo bili i na Svetskom prvenstvu, možda i korak više. Olimpijske igre su možda i lakše od Svetskog i Evropskog prvenstva. Samo 12 reprezentacija učestvuje, manje utakmica. Nadam se da ćemo stvarno dobro izgledati tamo. To je najbitnije. I nadam se da će se odazvati svi - rekao je Dobrić, te se osvrnuo na najavu Amera da dolaze u najjačem sastavu - kaže Dobrić.

- Voleo bih protiv svih, da vidim da li je stvarno tolika razlika između nas u Evroligi i njjih tamo. Pretpostavljam da jeste, ali ne plašim se nikog. Stvarno bih voleo da dođemo na megdan njima - naveo je Dobrić.

Na konstataciju da bi Lebron Džejms mogao da povede "svoju družinu"; Dobrić je rekao:

- Neka povede, pa šta ima veze, ako dođe nama Jokić, ja se ne plašim - zaključio je Ognjen Dobrić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati