Košarka

[ Izvor: Sportklub ]

26. 10. 2023. 11:04 3

Zvezda ima novog prvog čoveka UO

Košarkaški klub Crvena zvezde je na dan odigravanja prvog ovosezonskog večitog derbija saopštio da ima nove čelnike Upravnog odbora.

Saopštenje kluba sa Kalemegdana prenosimo u celosti:

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu 25.10.2023. godine održao redovnu sednicu Predsedništva kluba. Predsedništvo je na 4. redovnoj sednici donelo sledeće odluke:

- Izabran je novi Upravni Odbor kluba, kao i novi predsednik i potpredsednik Upravnog odbora;

- Novi predsednik Upravnog Odbora kluba biće ugledni privrednik i vlasnik kompanije „W D Concord West“ Željko Drčelić. Potpredsednik Upravnog Odbora u novom sastavu biće još jedan ugledni menadžer Živorad Vasić, direktor kompanije „Kadena Properties“.;

- Novi predsednik i potpredsednik UO će na sledećoj Skupštini KK Crvena zvezda Meridianbet predstaviti članovima Skupštine sastav novog Upravnog Odbora;
- Takođe, usvojene su izmene i dopune statuta kluba, koje će biti poslate Skupštini kluba na usvajanje;

Članovi Predsedništva KK Crvena zvezda Meridianbet analizirali su i pitanja vezana za svakodnevni rad kluba: prelazni rok, važna kadrovska pitanja vezana za igrački sastav, promenu trenera seniorskog tima, kao i promene u stručnom štabu, a od strane predsednika kluba, direktora i sportskog direktora članovi predsedništva informisani su o radu mlađih selekcija kluba, kadrovskim promenama u tom segmentu rada kluba, kao i o finansijskom izveštaju vezanom za prodaju sezonskih karata kluba (2023-2024);Tokom novembra 2023. godine, a u skladu sa svim osnovnim aktima kluba, KK Crvena zvezda Meridijanbet održaće novu sednicu Skupštinu kluba. O mestu i tačnom terminu javnost će biti blagovremeno obaveštena - naveli su crveno-beli.

Crvena zvezda večeras u 18:30 časova gostuje Partizanu u 5. kolu Evrolige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati