Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 09. 2023. 08:51 0

Dončić i Jović pevaju Zvezdine pesme, Milutinov negoduje (VIDEO)

Nedavno završeni Mundobasket je doneo i novog svetskog šampiona - selekciju Nemačke, koja je slavila protiv Srbije u velikom finalu sa 83:77, čime su i po prvi put u svojoj istoriji došli do zlata na najvećoj svetskoj košarkaškoj smotri.

Mundobasket koji se održavao na Filipinima, u Japanu i Indoneziji, bio je poprilično zanimljiv i ujednačen, a ono što je još bilo interesantno jesu i klipovi koji su se pojavili na društvenim mrežama, tek nakon samog takmičenja.

Tako su se mogli naći video snimci na kojima se vidi i kako Luka Dončić i još neki slovenački igrači pevaju srpske pesme, poput "Vidovdan" i mnogih drugih, dok je na novom snimku koji se pojavio, ponovo u prvom planu as Dalas Maveriksa.

Ovoga puta, Luka Dončić je u zagrljaju sa Stefanom Jovićem pevao navijače pesme Crvene zvezde. Ono što je još interesantno, jeste i to da je Milutinov u prvi mah igrao sa njima i pevao, a onda je začepio uši uz osmeh.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Repriza

Zoran Živković [21.10.2024.]




Video dana

Tvrda glava

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati