Košarka

Direktno.rs

10. 09. 2023. 17:32 2

Bogdanović: Tek će se videti koliki je ovo uspeh

Košarkaši Srbije poraženi su u finalu Mundobasketa od Nemačke i tako su ostali bez zlatne medalje. Posle meča se javnosti obratio kapiten Bogdan Bogdanović, istakavši da je ponosan na saigrače.

- Šta da kažem... Kad smo počinjali, niko nije verovao u nas. Presrećan sam zbog ove grupe momaka i ponosan na njih i način na koji su pristupili od samog početka. Mnogo rada je uloženo, preponosan sam na svakog - rekao je Bogdanović posle meča.

Osvrnuo se na završnicu utakmice kada je Marko Gudurić promašio trojku za izjednačenje.

- To je košarka. Jednom lopta uđe, jednom ne. Mogli smo i malo bolje u odbrani. Ova ekipa Nemačke je građena godinama, imaju kvalitet i dokazali su se najbolje na turniru. Pored milion grešaka bili smo u situaciji da pobedimo - rekao je kapiten i dodao:

- Ovo će tek kroz par godina da se vidi koji je to uspeh. Lošije je kad se završi porazom, ali treba da budemo presrećni što smo došli do ovde. Nama je bio cilj da se plasiramo na Olimpijske igre i plasirali smo se u finale, napravili smo veliki korak i bili smo tu u igri posle treće četvrtine. Iskreno, oni su bili bolji i ceo turnir su pokazivali da znaju da igraju, dok je nama malo falilo iskustva. Stvarno sam ponosan na momke jer su se borili od početka, nisu gubili nadu i podržavali su se sve vreme.

Govorio je Bogdan i o tome šta čeka naše reprezentativce u budućnosti.

- Nadam se da možemo da uradimo nešto od plasmana u finale. Ovo je jedna od najboljih grupa sa kojima sam preživeo nešto, svi su bili sjajni i drago mi je što sam bio deo ove priče - poručio je Bogdanović

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati