Košarka

Direktno.rs

07. 09. 2023. 17:50 0

Basketaši u finalu Evropskog prvenstva!

Basketaši Srbije plasirali su se u finale Evropskog prvenstva! Naš tim pobedio je Letoniju sa 21:18 u polufinalnom meču.

Naši basketaši su od početka do kraja meča kontrolisali dešavanja na terenu, konstantno su bili u vođstvu koje je išlo i do šest poena razlike. U finišu Letonci su uspeli da priđu na 20:19, ali su "orlovi" izveli još jednu uspešnu akciju i preko Brankovića poentirali za konačnih 21:19.boxPluginImg

Naši momci će se za evropsku titulu boriti protiv Litvanije, koja je u drugom polufinalu bila bolja od Francuske - 21:16. 

Finale je na programu ovog četvrtka od 19.55 časova u Jerusalimu.

Srbija je prethodno do polufinala stigla pobedom nad Holandijom (21:19), koja je promašila četiri vezana šuta za trijumf, dok su Letonci savladali Češku sa 17:11. Naš tim je, inače, četvorostruki uzastopni šampion Evrope, a na EP u Jerusalimu igra u sastavu Strahinja Stojačić, Stefan Kojić, Marko Branković i Nemanja Barać.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati