Košarka

[ Izvor: sportske.net ]

02. 06. 2023. 14:03 5

Mirotića zvali i Zvezda i Partizan!

Crnogorski centar Nikola Mirotić na stolu ima ponude oba najveća srpska kluba Crvene zvezde i Partizana, nezvanično saznaju "Sportske.net".

Odlazak iz Barselone vrlo je izvestan kada je Nikola Mirotić u pitanju. Budžet katalonskog kluba za narednu sezonu će biti značajno redukovan i uticaće na plate brojnih igrača među kojima je i sjajni centar. Tako će, posle četiri godine u "Palati Blaugrana", Nikola najverovatnije krenuti drugim putem.

Preneli smo juče informaciju o interesovanju i navodnoj ponudi Monaka za njegove usluge, ali to nije jedini predlog koji Mirotić ima na svom stolu. Naime, prema nezvaničnim saznanjima "Sportske.net" i Crvena zvezda i Partizan uputili su poziv bivšem centru Baksa, Pelikansa i Bulsa.

Teško je verovati da dva srpska kluba mogu parirati unosnijoj ponudi Monaka, ali bliže je svom narodu, paklenim atmosferama i svakako da ga ne očekuju mala primanja. Naime, računica je takva da bi Mirotić, prema aktuelnim informacijama, primao barem 1.700.000 evra bilo da završi u crveno ili crno-belom dresu.

To je dosta manje u odnosu na platu koju je do sada prihodovao u Barseloni, a koja je iznosila oko 5.000.000 evra bruto po sezoni što je oko 2.500.000 neto. Ali, ključno za čitavu priču jeste - da li bi on želeo da prihvati manja primanja? Ako to nije učinio u slučaju Barselone, hoće li želeti u ovom?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati