Košarka

Direktno.rs

22. 05. 2023. 16:02 0

Veliki Karmelo Entoni otišao u penziju (VIDEO)

NBA superstar Karmelo Entoni objavio je da se posle 19 sezona povlači. Entoni je svoju dluku saopštio tokom današnjeg dana objavom na Tviteru uz dve reči "Hvala vam". Čak 10 puta je bio učesnik "Ol-Star" vikenda, a isto tako je izglasan za najbolji tim lige ikada tokom proslave 75 godina od osnivanja NBA lige.

Jedan je od najboljih poentera u NBA ligi ikada. Izabran je kao treći pik na NBA draftu od strane Denver Nagetsa, u kojima je proveo prvih osam godina svoje karijere. Nakon toga prelazi u Nju Jork gde postaje prva zvezda Niksa.

Kada je već "zašao u godine" usledilo je seljakanje iz jednog u drugi tim, te je u svega nekoliko godina igrao za Oklahomu, Hjuston, Portland i na kraju u Los Anđeles Lejkerse.

Poslednju utakmicu je upravo odigrao za tim iz LA i to prošle sezone.

Sa reprezentacijom SAD ima tri zlata na Olimpijskim igrama i to 2008. godine u Pekingu, 2012. godine u Londonu i 2016. godine u Riju, kao i bronzu iz Atine iz 2004. godine. Na Svetskom prvenstvu je osvojio bronzu 2006. godine u Japanu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati