Košarka

Direktno.rs

02. 05. 2023. 18:13 5

Bruka Makedonaca: Suspendovali Nikolića 10 mečeva!

Nezapamćenu kaznu za bizaran incident dobio je Dragan Nikolić, srpski košarkaški trener iz MZT-a - 10 utakmica suspenzije. Odmah pošto su Makedonci izrekli presudu, naš stručnjak je napustio klub i Skoplje, čime mu je oduzeta titula, odnosno dupla kruna, pošto je već ranije sa trofejnim klubom osvojio Kup.

Nije Nikolić kao Jabusele pretukao protivničkog igrača, nije se tukao, jeste napravio bizaran incident kada je ušao u teren i prekinuo kontru protivničke ekipe, ali dobiti za to 10 utakmica kazne jeste presedan. Pogotovo što je Nikolić jedini košarkaški trener - stranac, koji u Makedoniji ima trenersku licencu, iako poseduje tamošnji pasoš. Treba reći da akteri nedavne tuče u Madridu svi zajedno nisu dobii suspenziju kao Nikolić u Makedoniji.

Zaista nezapamćene sankcije prema treneru koji je zadužio makedonsku košarku i koji je odmah po dobijanju kazne tamošnjeg Saveza morao da napusti klub i da preda palicu kolegi koji će doći na gotovo i osvojiti već viđenu titulu za MZT.

Podsetimo, Nikolić je ostavio veliki trag u Makedoniji vodeći Karpoš Sokoli i u ovoj sezoni MZT. Da li će tamošnja javnost reagovati i stati u odbranu našeg trenera - ostaje da se vidi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati