Košarka

Direktno.rs

05. 02. 2023. 21:59 2

Svi su gledali u Raduljicu i ono što je OBUO (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde slavili su ubedljivo protiv Igokee sa 104:71 u meču 18. kola ABA lige. Osim lepršave igre ekipe s Malog Kalemegdana, navijačima je još jedan detalj upao u oči odmah po završetku susreta, a to je stajling Miroslava Raduljice.

Bivši reprezentatitvac Srbije je stigao u klub naknadno, očigledno da pokrije mesto trećeg centra u ekipi, o čemu govore i njegovi nastupi. Tek je osam utakmica odigrao tokom čitave sezone, obično nije igrao više od četiri ili pet minuta po utakmici, a sada je tek zasenio.

Raduljica je na meč protiv Igokee došao u majici sa obeležjem Zvezde, dok je na sebi imao i pantalone, ali i čizme. Slika je brzo osvanula na društvenim mrežama, gde je izazvala dosta reakcija.

Raduljica je ove sezone češće bio na klupi i van terena, nego li u igri, a ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana je potpisao na dve godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati